Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (37) je zasnoubená. Její přítel ji požádal o ruku na romantické dovolené v Thajsku. Kdo by čekal romantiku se vším všudy a žádost při západu slunce, plete se. Její přítel jí zásnubní prsten nasadil ve chvíli, kdy si čistila zuby.

Nikol zásnuby popsala se svým pověstným humorem. "Slunce zrovna zapadalo za obzor a my se ruku v ruce procházeli po pláži. Když tu najednou zničehonic před námi v písku tisíce okvětních lístků růží ve tvaru srdce a uprostřed! ...(dramatická pauza) leží malá černá krabička. Jsem v šoku, podívám se na něj a než stihnu cokoliv říct, za zády mi začne znít povědomá hudba! Jeden po druhém přitancovávají moji nejlepší přátelé a rodina, za nimi v závěsu přijíždějí první alegorické vozy plné usměvavých Thajců hrajících na kokosy, z nebe prší pestrobarevné konfety a všichni zpívají Ou hepy déééj!," napsala Nikol svým přátelům.

Pak ale kápla božskou a přiznala, jak to doopravdy bylo. "No dobře. Přišli jsme z baru. Čistila jsem si zrovna zuby. A když jsem říkala "ANO", asi jsem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den, co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný - vydrží nám to až navěky. Amen," dodala Štíbrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám