Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Martinou Pártlovou (44) jsme se potkali v restauraci s asijskými specialitami. Sama ovšem v Asii nikdy nebyla a nevypadá to, že by se tam hned tak vypravila. Na dovolenou nemá s kým jet. Její dvě nejlepší kamarádky Veronika Arichteva (37) a Nikol Štíbrová (37) mají na rozdíl od ní partnery a na ni si čas neudělaly. Povídání se zpěvačkou vůbec moc optimisticky nevyznělo.

Loni na dovolené Martina nebyla vůbec. "Když nepočítám pár dní na Slovensku, tak jsem se do zahraničí nedostala. K moři vůbec," svěřila Super.cz a nás zajímalo, jestli kvůli tomu, že si jako zpěvačka v muzikálech ani na dovolenou nevydělá. "Měla jsem spoustu práce, připravovala jsem benefiční akci a pak holky neměly čas a taky jely se svými chlapy, a já sama nikam jet nechci," svěřila.

Martina totiž pořád ještě nemá žádný vážný vztah. "Snad mě holky někam vezmou letos, až jim dají chlapi volno," doufá. Řešením by bylo, kdyby si partnera našla i ona. "To určitě ano, ale je jich tady strašně málo, okolo mě. Snad by mě mohl nějaký vzít aspoň do nějakého asijského bufetu, když ne do Asie. Už jsem nenáročná," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám