Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru začala jako modelka. Pak se prosazovala jako moderátorka. S věkem a zkušenostmi v showbyznyse se Nikol Moracová (36) etablovala spíše ve světě sociálních sítí.

„Rodina je pro mě na prvním místě. Proto nejraději trávím čas s ní (s dcerou Violet Balage, 3) a funguji jako influencer. Když jsem dva měsíce moderovala reality show Love Island, tak jsem se jí nemohla úplně věnovat a teď to doháním. Možná časem najdu balanc.“

Někdy se Nikol těžko kloubí práce a rodičovské povinnosti. „Je hrozně složité dítěti vysvětlit, že maminka a tatínek mají home office. Dnes zůstala doma s babičkou, já už jsem byla na odchodu a bylo složité jí vysvětlit, že jde maminka do práce,“ řekla nám Nikol na otevření české ambasády francouzské kosmetické značky.

Spoustu času tráví Moravcová s rodinou na Kanárských ostrovech. Proto by bylo řešením ji umístit do školky v Praze a na Kanárech. „Bariérou je ale jazyk. Pro mě je španělština španělská vesnice. Učila jsem se jen německy a anglicky. Malá umí díky slovenskému manželovi víc slovensky než česky,“ říká Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám