Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téma kojení je nejen mezi matkami hodně ožehavé téma. Někdo se přidá k trendu nechat se zvěčnit při krmení své ratolesti, jiný to bere za intimní věc. Nikol Moravcová (36) patří k prvnímu týmu. S dcerkou Violet se nechala při kojení vyfotit už týden po jejím narození. Nyní to známá blogerka a modelka udělala znovu, ale o něco vtipněji.

„Ustlaná postel, všechno voňavý, župánek, ambientní osvětlení a nažehlený vlásky,“ napsala si blogerka na sociální síť, kde se pochlubila snímkem v negližé, na kterém vypadá jako ze žurnálu. Nutno říct, že to Nikol s dcerkou u prsu rozhodně sluší, jen těžko se dá ale uvěřit tomu, že takhle vypadá.

Moravcová tak hned přidala snímek, který je mnohem více podobný její každodenní realitě. „Ráno? Na hlavě ananas, koza ven, pytle pod očima. Vlastně se to moc neliší od mého předchozího party života. Jen tenkrát to bylo 1x týdně, teď mám tenhle mejdan každý den,“ dodala Nikol, která především ženy, které ji na Instagramu sledují, pobavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám