Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První měsíc nové dekády si moderátorka a blogerka Nikol Moravcová (36) užila na sjezdovkách ve Špindlerově Mlýně. Rozloučila se tady se svojí sportovní láskou. Kvůli dceři se Nikol rozhodla dát dočasné sbohem snowboardu. Zdá se jí až příliš riskantní.

"Podmínky na ježdění ve Špindlu byly úžasné. Vyrazili jsme s manželem a Violet na sjezdovky v týdnu a vůbec jsme nemuseli řešit žádné fronty. Dokonce nám i napadl čerstvý sníh, takže celá dovča byla bezchybná," vyprávěla Nikol.

Dovolená ale znamenala pro Nikol i životní změnu. Po deseti letech se totiž rozhodla rozloučit, jak sama říká, s neobyčejným kusem dřeva, který jí každou zimu dával pocit nevázanosti a svobody. Svoji milovanou jízdu na snowboardu vymění za lyže.

"Nebylo by na tom nic zvláštního, nebýt toho malého človíčka, který tu byl s námi. Každý sjezd dolů jsem měla v hlavě, že musím jet opatrně. Při mojí poslední jízdě z Medvědína po prázdné sjezdovce jsem si řekla, že toho riskování už bylo asi dost. Od příštího roku přejdu na lyže. Kvůli malý i kvůli sobě. Lepší rozloučení si ale neumím představit," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám