Hlavní obsah
Článek

Která holčička by nechtěla být letuškou? Patřila k nim i Nikol Moravcová (36), která si svůj dětský sen paradoxně splnila až tři měsíce po porodu dcerky Violet. V lodičce, uniformě s délkou do půli stehen a vysokých podpatcích jí to seklo.

"Letuškou jsem chtěla být, protože to znamenalo cestování. To mě vlastně před mateřstvím bavilo úplně nejvíc. Splnila jsem si spoustu destinací, do kterých jsem chtěla ještě před porodem letět. Ovšem jako letuška bych se neuživila. Umím jen anglicky a špatně německy, a hlavně mi moc nejde obsluhovat lidi," smála se.

Jako letuška se Nikol oblékla, když moderovala představení novinek ve skiareálu Špindlerův Mlýn. Skipasy se totiž budou prodávat podobným způsobem jako letenky. Do českého Aspenu ostatně sama ráda jezdí na snowboard a letos má v plánu po dvanácti letech návrat k lyžím. "Jen loni, když jsem byla těhotná, tak jsem vynechala," řekla nám Nikol.

"Celkově se těším, až pojedeme s malou na hory, protože ten čerstvý horský vzduch dává prostor dítěti líp spát. Pojedeme celá rodina včetně rodičů. Manžel i táta jsou vášniví lyžaři a maminka nám bude od kočárku mávat. A už se těším, až budeme jednou učit lyžovat i malou," vysnila si zimní dovolenou Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám