Hlavní obsah
Článek

Blogerka Nikol Moravcová (36) co nevidět přivede na svět svého prvního potomka. Ještě před porodem ale slavila dvojité výročí, a to své narozeniny a den, kdy ji partner Karol požádal o ruku.

„Dnes jsou to přesně 2 roky, kdy mě Karol požádal o ruku v den mých 30. narozenin - a pak že se po třicítce nezmění život. Když jsem mu tenkrát po pouhých 4 měsících známosti řekla ANO, netušila jsem, s čím vším souhlasím. A přesto můžu říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí a zároveň nejhezčí dárek!“ dojímala se na Instagramu nastávající maminka, která si k letošním narozeninám nadělí miminko.

Významné datum těhotná influencerka „zapila“ na místě, kde si s manželem řekli své ANO a z oslavy pořídila krásnou momentku, kterou se pochlubila také na sociálních sítích. „Všechny materiální věci a zážitky jsou sice krásný, ale být jeho ženou a mít pod srdcem naše dítě je ten nejkrásnější dar a já si moc vážím, že nám to osud umožnil a že svoje 32. narozeniny můžu oslavit právě s ním na střeše Lucerny, kde jsme si před rokem řekli své ANO před celou rodinou a přáteli,“ pokračovala ve svém vyznání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám