Hlavní obsah
Článek

Má o deset kilo navíc, otékají jí nohy a pořád se potí. Nikol Moravcová (36) ale nefňuká, všechno to k těhotenství patří a v 8. měsíci se snaží žít stále naplno. A z veder se nehroutí. Jen sport jí chybí, i když úplně se ho nevzdala. Vzbudila i dost velký rozruch, když se s bříškem postavila i na paddle board.

Starostlivé sledující ji dokonce peskovaly, když vystavila tělo slunci v bikinách. "To mi přišlo docela vtipné, protože jak by to asi ty matky, které mají termín v létě, dělaly. Možná to mají maminky, které mají konec těhotenství v zimě, jednodušší. Ale já se potím pořád stejně, ať už jsem ve stínu, nebo na slunci," krčila rameny Nikol, která vyrazila i do vodního světa ve slovenské Bešeňové a užila si tam vířivku. "Taky se to moc nedoporučuje, ale nebyla horká, jen vlažná, navíc jsou tady skvělé ochlazovací bazénky, a já respektuju svoje tělo," míní.

Pořád vyráží i na kolo. "Do kopce už to samozřejmě nejde, to musí manžel tlačit, ale sport mi chybí asi nejvíc. Těším se, až po porodu začnu zase běhat. Budu mít i motivaci, abych těch deset kilo nějak shodila. No a vadí mi, že nemůžu nějaké jídlo, a taky ten zakázaný alkohol. Miluju dát si na zahrádkách aperol a mám ráda sushi. Teda já na to nemám chuť, ale těším se, že zase přijde, až budu moct. Ale to si ještě počkám, protože při kojení se taky plno věcí nemůže zase kvůli nadýmání. Nechci nic podcenit a snažím se být disciplinovaná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám