Hlavní obsah
Článek

Přestože jí do porodu zbývají jen dva měsíce, těhotenství byste u Nikol Moravcové (36) někdy na první dobrou nepoznali. Velmi záleží na tom, jaký outfit blogerka proslulá svou upovídaností oblékne. Například na zahájení výstavy Memory, kde je prezentováno čtrnáct unikátních modelů britského návrháře Alexandra McQueena, se zdálo, že se Nikol jen dobře najedla. Ona ale ten pocit nemá a deset kilo nahoře prý pociťuje.

„Občas se to pěkně pronese, takže jsem ráda, že jsme stihli finále Česko Slovensko hledá influencera - Instahero vyhlásit přesně v den, kdy mi začal třetí trimestr a začínám trochu odpočívat, i když mám teď mnohem víc nabídek na moderování než dřív,” říká Nikol.

Blogerka nosí pod srdcem holčičku, ale zatím se brání růžové barvě. „Obávám se, že to u růžové při výběru výbavičky stejně skončí. Ale zatím vše vybíráme do odstínu šedé. Kočárek máme takový retro v bílo-hnědé kombinaci a jinak nic jiného zařízeného zatím ještě nemáme. Musím si postupně projít všechny ty nabídky a vybrat to nejnutnější, protože sice máme dvoupatrový byt, ale jen jednu ložnici, tak se musíme uskromnit,” říká.

Ještě předtím, než Moravcová znala pohlaví miminka, prozradila nám, že by holčičku chtěla pojmenovat Karol, což je zároveň jméno jejího partnera. Nyní ale zřejmě změnila názor. „Jméno už tak měsíc testujeme a zatím se všem v našem blízkém okolí líbí, ale zatím prozradíme jen to, že to nakonec Karol po tátovi nebude,” prozradila nám na vernisáži těhulka.

Po zdravotní stránce se u Nikol zatím vše dobře vyvíjí, ale změnu svého stavu pociťuje. „Jsem na tom zatím přímo úměrně své váze a stavu. Už se mi v noci dost špatně spí, neustále se převaluju a budím manžela, takže jsme oba permanentně nevyspalí. Chutě na sladký mě taky ještě nepřešly, pořád čekám, kdy přijde ten meloun s hořčicí nebo okurka s marmeládou,” směje se Nikol Moravcová a jedním dechem dodává: „A mám podezření, že už se mi pomalu začínaj vytrácet kotníky, tak začnu víc cvičit jógu a protahovat se. Asi bych měla víc odpočívat, ale s mým životním stylem se to zatím moc neslučuje. Stále mám energii na rozdávání a když nemůžu večer do baru, tak aspoň dělám něco užitečnýho a začínám hnízdit.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám