Hlavní obsah
Článek

Aktuálně je v šestém měsíci těhotenství a její postava se radikálně mění. Nikol Moravcová (36) se smiřuje s tím, že některé oblečení ze svého šatníku už prostě neoblékne.

„Mít míry 100, 100, 100 je velmi náročné. Musela jsem kompletně vyměnit spodní prádlo a hlavně oblečení pro spodní část těla. Těhotenské džíny a leginy mě nebaví hlavně v době, kdy je vedro. Spíš začínám nosit šatičky,” říká nastávající maminka, která by nejraději dala přednost pohodlí před efektem.

„Je pravda, že už mi moc některé věci nejsou. Musím se přiznat, že bych byla nejradši ta pohodlná maminka a chodila jen v teplákách a pyžamu.”

Blogerka a moderátorka ví, jak je těžké pro těhotnou ženu vybírat vhodné oblečení. Rozhodla se tedy pomoct nejen sobě, ale i jiným těhulkám a navrhne svou linii těhotenského oblečení. „Tyto šaty budou pohodlné pro těhotné, ale zároveň je bude možné nosit i po porodu. Dnes jsem byla zrovna vybírat látky, vzory a střihy,” říká na prezentaci udržitelné linie švédského módního řetězce.

Při navrhování Nikol čerpá hlavně z aktuálních vlastních zkušeností. „Byla jsem v tom hodně pokorná. Z vlastní zkušenosti vím, že mi prsa lezou i stranou, proto chci, aby moje šaty zahalovaly ramena. Zároveň vím, že je důležité ukázat bříško a nestydět se za něj," dodává Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám