Hlavní obsah
Článek

Blogerka a herečka Nikol Moravcová (36) je ve 4. měsíci těhotenství a oblast bříška je jediná, kde přibrala. I když už je na ní požehnaný stav znát, váha Nikol jde dolů. "Je mi nejhůř. Nikdy mi snad nebylo takhle blbě. Zvracím, je mi hrozně zle, je to hrozně omezující. Nevolnosti už nejsou jen ranní, ale i odpolední a večerní," prozradila důvod toho, proč zřejmě zatím nepřibrala.

Naopak. Dokonce zhubla. Ráda za to není. "Hubnu, dost, což není úplně dobře. Je to poprvé v životě, co si stoupnu na váhu a jsem smutná, že vážím méně. Myslím, že se to změní a v druhém trimestru už přiberu," doufá.

Miminko bylo plánované. Nikol otěhotněla měsíc po svatbě. Zatím netuší, zda to bude holčička, nebo chlapeček. "Plánované to bylo. Vyšlo to. Vychází to na 1. srpna, budeme mít lvíče. Ještě netušíme pohlaví, ale určitě si to necháme říct. Celý život jsem chtěla holku a teď už mi to je jedno. Bojujeme se jménem. Když to bude holčička, bude se jmenovat po manželovi. Bude Karol," dodala na Českém plese, kam s manželem vyrazili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám