Hlavní obsah
Článek

Takhle si posvatební veselí rozhodně nepředstavovala. Nikol Moravcová (36) zažila v sobotu 18. srpna dle svých slov nejkrásnější den v životě, když si na střeše Paláce Lucerna brala svého přítele Karola. Bohužel jí několik hodin poté, zbyly jen oči pro pláč, a tento den vystřídal ten nejhorší v jejím životě.

Došlo totiž k řetězci nenadálých dramatických událostí, z nichž nejhorší byla ztráta důležitých osobních věcí. Během přesunu z Lucerny do hotelu přišli novomanželé o tašky, ve kterých byly ženichovy dokumenty včetně pasu. Nevěsta je zase chudší o počítač v hodnotě čtyřiceti tisíc, kosmetiku a další věci.

Novomanželé tak místo pohodových dnů naplněných láskou řeší pořádný problém. Již ve čtvrtek mají odlétat na svatební cestu do Ameriky a ženich přišel o pas, rodný list a vyřízené cestovní vízum. Nikol zase nemůže fungovat bez počítače a pracovat na svém blogu, který ji živí.

„Byla jsem z toho opravdu zhroucená a celou dobu jsem plakala,” svěřila se Super.cz smutně Nikol. „Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Posílili jsme vztah. Zažili jsme něco extrémního a ujistili jsme se, že se milujeme a že k sobě patříme,” uzavřela Moravcová.

Její manžel odjel svou svízelnou situaci řešit na Slovensko, odkud pochází a Nikol se snaží zbytek věcí z velkolepé oslavy na střeše Lucerny postupně za pomoci přátel vystěhovat. Stále ale doufá, že situaci vyřeší a na líbánky nakonec odletí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám