Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo věřil tomu, že někdo jednou tuhle divošku zkrotí. A neuvěřitelné se stalo skutečností. Nikol Moravcová (36) se dnes stala vdanou paní. Známá blogerka pojala za muže slovenského přítele Karola.

„Já vím, že už tý svatby bylo tady na Insta dost, ale od tý doby, co se mě tohle téma začalo týkat, jsem konečně pochopila všechny ty "nevěstí starosti" a tenhle post je speciálně pro ně. Ať už se chystáte dnes nebo jindy vkročit do manželství s mužem, kterého milujete, tak si ten den užívejte jako já doteď,” svěřila se těsně před obřadem Nikol prostřednictvím profilu na sociální síti Instagram.

Svatba se uskutečnila v magickém datu 18. 8. 2018 na střeše Paláce Lucerna. Přesně na tomto místě se nám blogerka před rokem svěřila, že by vrchol legendární pražské stavby mohl být právě tím místem, kde si s partnerem řeknou Ano. „Jsem na cestě na střechu Lucerny, kde se před naší rodinou a přáteli staneme manželi, a já vím, že to bude nejvíc nezapomenutelný den v našem životě,” dodala Nikol Moravcová.

Fotky z obřadu a hostiny vám brzy přineseme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám