Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Nikol Moravcová (36) pojala Česko - Slovenský ples, který se nesl v duchu letošních oslav 100. výročí Československa, opravdu svědomitě. Místo toho, aby svoji róbu nechala ozdobit normální vlečkou, nechala si zezadu našít rovnou naši státní vlajku.

"Napadlo mě to, když jsem koukala na hokejové mistrovství na olympiádě a říkala jsem si, že by se to mohlo v tom duchu nést i tady. Za Míšou Duckou, která mi šaty šila, jsem s tím už jenom přišla a musím říct, že nadšená nebyla. Ale udělaly jsme si malý průzkum, co si myslí lidé, a všichni souhlasili s tím, že je to hezké," prozradila. Na to, aby si ve státních barvách udělala i make-up, už tak příznivé ohlasy nebyly, a tak to radši vynechala.

Ostatní součást outfitu už se nevymykala, leda snad cenou, protože Nikoliny šperky byly v ceně jejího nového auta. "Nikdy jsem nic tak drahého jako jsou tyhle náušnice a prsten od Klenot Aurum neměla na sobě a můj snoubenec je z toho ještě nervóznější než já. Ten komplet je za šest set padesát tisíc," vyčíslila.

"Nicméně na pravé ruce mám osmdesát jedna diamantů a na levé jeden, který má pro mne mnohem větší hodnotu, protože je to ten zásnubní. Diamanty jsou krásná věc, ale jsou na světě i lepší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám