Hlavní obsah
Článek

Letos v srpnu řekne Nikol Moravcová (36) ano svému slovenskému příteli Karolovi. Není divu, že přípravy na den D jsou v plném proudu. Vzhledem ke své profesi blogerky nemá Nikol problém vybrat si svatební šaty, nabízí se hned několik variant a vypadá to, že se bude Moravcová během svého velkého dne muset i několikrát převlékat.

Moravcová byla jednou z osobností, které se vžily do rolí modelek na přehlídce Terezy Sabáčkové. Nabízí se tedy otázka, jestli Nikol vstoupí před oltář právě v předvedených šatech. „Moje budou úplně jiný. Máme už s Terezkou vybranou látku a krajku. Líbí se mi totiž dlouhé rukávy a střih ke krku. Naopak rafinovaně odhalená záda. Žádný výstřih a hlavně musí mít moje svatební šaty kapsy,” nezapomíná Nikol na místo, kam si prý hodlá uložit cigarety a zapalovač.

Blondýnka proslulá svou upovídaností při přípravách nezapomíná ani na svého partnera. Celá svatba se ponese ve stylu ’boho‘ a proto ženich neoblékne klasický tmavý oblek. „Bude mít světlou, odlehčenou variantu s motýlkem a kšandama, nic extra elegantního, abychom se oba cítili pohodlně, protože to bude tuším nejlepší mejdan roku,” slibuje Nikol Moravcová.

Reklama

Další články

Načítám