Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po čtyřech letech se Nikol Moravcová (36) rozešla s přítelem Petrem. Není to tak, že by modelka, herečka a blogerka v jedné osobě plakala doma v koutě, single život si docela užívá.

Nikol se po rozchodu přestěhovala do bytu na pražské Výtoni a své vůbec první samostatné bydlení si nemůže vynachválit. „Zajímavé je, že jsem tady začala bydlet před měsícem na Den nezávislosti, tedy 4. července, to je vážně symbolické,” směje se upovídaná profesionální celebrita.

Jedinou nevýhodou je, že v novém bydlení nad sebou nemá žádnou kontrolu. „Popravdě se bojím, že se upiju k smrtí. Každý den vyrážím na party na Náplavce, na lodi, ve vinárně, nebo u mě na terase,” kroutí hlavou nad svým nezřízeným životním stylem Nikol. Už teď tedy uvažuje o očistě těla. „Vyhlásím brzy výzvu a dám si tři týdny detox bez nezdravého jídla a alkoholu,” slibuje Nikol.

Blondýna do svého nového bytu láká muže, ale ne za účelem, který vás nejspíš hned napadl. „Hodil by se mi hodinový manžel, nemám ještě přimontovaný lustr, zrcadlo ani obrazy, ale jsem spokojená i takhle. Vlastně jsem vůbec poprvé single a dost si užívám, soustředím se na práci,” říká Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám