Hlavní obsah
Článek

Modelka a blogerka Nikol Moravcová (36) obvykle do společnosti vyráží s partou kamarádek, a nikoli se svým partnerem. Tentokrát se ale do odpovědi proč zamotala tak, že nám bylo jasné, že už ani není s kým vyrazit. Po dvouletém vztahu je evidentně zase single.

Na Plese v Opeře jsme si samozřejmě povídali i o její róbě. "Šaty jsem si nechala ušít od svojí dvorní návrhářky Terezy Sabáčkové, která mi navrhuje i šaty do Varů a tak. Takže jsem si nechala ušít takovou sofistikovanější róbu. A jestli jste si všimli, tak je trochu odhalená, ale myslím, že je to ještě v rámci etiky hodně přístupné," trochu překombinovala použití cizího slova Nikol.

Asi byla nervózní, protože čekala dotaz na přítele. A to jsme jen decentně podotkli, že být jejím partnerem, asi bychom ji takhle nepouštěli mezi lidi. Tedy, pokud ho ještě vůbec má. "Vím, na co narážíte, a jak vidíte, jenom se směju. Každopádně se partnerů nikdy neptám, co si mám vzít na sebe, mám svoji hlavu a prostě jdu," řekla nám.

Absenci pánského doprovodu vyřešila tím, že ji doprovázel její kadeřník Michal Zapoměl, který jí vytvořil i účes. Takže to měla dva v jednom. "Věřím, že jsem v těch nejlepších rukou," mínila Nikol, která si opět nechala na hlavě vytvořit lila barvu. "Ale za čtrnáct dní jedeme s holkama do Los Angeles, a tam se mi to zase vymyje do blond," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám