Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tom, do jaké míry na Plese v Opeře odhalit své tělo, netápou jen jeho návštěvnice, ale i módní návrháři. Puristé tvrdí, že na tak noblesní akci velké dekolty a rozparky nemají co dělat a působí lacině, další mávnou rukou se slovy: Když na to máš, tak to ukaž.

My na letošním plese, který se měl nést v duchu britské monarchie, zaznamenali provokativních modelů opravdu o hodně méně než v uplynulých ročnících. Strach o to, že jí poprsí vypadne z dekoltu, jsme měli snad jen u moderátorky Zory Hejdové (33). Hodně sexy byla Iva Kubelková (46) nebo Petra Svoboda (41), ale pořádný výstřih zvolily i dámy po čtyřicítce, prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) a podnikatelka Tamara Kotvalová (60).

A krásky, které se bujným dekoltem pochlubit nemohou, vsadily na jiné části těla. Česká Miss Nikol Švantnerová (31) tak ukázala ploché bříško v šatech průsvitných právě v této partii, a modelka a blogerka Nikol Moravcová (36) zase vysportovaný zadeček.

Reklama

Další články

Načítám