Hlavní obsah
Článek

Nikol Kouklovou (34) nejčastěji vídáme v Divadle Bez zábradlí, kde nejen hraje, ale také pomáhá svému manželovi Karlu Heřmánkovi ml. (35), který převzal vedení po svém otci. Nyní jsme herečku zastihli v roli modelky. V Americe, kde nějakou dobu s manželem pracovali, se touto profesí živila. Dnes si stoupne na molo jen výjimečně.

„Většinou jsem chodila přehlídky pro kamarádky návrhářky z přátelství, v rámci akcí, které nebyly až tak profesionální. Nemám míry a křivky na mola,“ svěřila Super.cz. Případným nabídkám by se ale nebránila.

„Šla bych za normální ženskou a myslím, že je to v pořádku. Dnes už designéři sahají po plus size modelkách nebo po normálních ženských tvarech, nejenom po modelkách v tom pravém slova smyslu, na kterých to visí,“ míní herečka, kterou jsme zastihli během focení charitativního kalendáře české módní značky kabelek a doplňků.

Nabízela se otázka, jestli si Nikol také potrpí na kabelky, jako většina žen. „Kabelek a bot mám hodně. Děsím se, že to jednou budu muset vytřídit, ale už mám cestu, jak se toho zbavit - na charitu,“ usmívá se.

Ve Divadle Bez zábradlí mladí manželé Heřmánkovi také hrají, mj. v inscenacích Iliada, Cabaret nebo v mimořádně úspěšné Hře, která se zvrtla.

Reklama

Další články

Načítám