Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) překvapila, když se objevila na udílení Zlatých glóbů po boku nového partnera, ragbisty v důchodu Thoma Evanse (34). Ten se Nicole podle deníku The Sun dvořil už na akci Global Gift Gala v roce 2014. Zpěvačka tehdy randila s Lewisem Hamiltonem a jejich vztah procházel náročným obdobím.

Evans tehdy sice neměl štěstí, ale jeho city ke zpěvačce údajně neochably. Její srdce si získal až loni jako soutěžící v pořadu X Factor: Celebrity, kde Nicole zasedla v porotě.

„Šel po ní už dlouho a věděl, že když s ní stráví nějaký čas, bude to pro něj příležitost si ji získat,“ sdělil zdroj deníku. „Nakonec jeho kouzlu neodolala, i když měla vlastně hodnotit jeho výkony.“

A byla to prý Nicole, kdo poslal Thoma a jeho skupinu Try Star domů ze soutěže. Prý předpokládala, že tak bude snazší udržet jejich vztah v tajnosti, co nejdéle to půjde.

O jejich románku se poprvé začalo spekulovat, když se na Den díkůvzdání objevili společně v jednom z londýnských koktejlových barů. Nicole naposledy randila s tenistou Grigorem Dimitrovem. S tím si začala v roce 2015, krátce po rozchodu s Hamiltonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám