Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tak nabitým programem, který vyžaduje jejich kariéra, jim na společné chvíle moc času nezbývá, a tak neví divu, že když už se poštěstí, nemohou se od sebe odlepit. Zpěvačka Nicole Scherzinger (45), jež opět usedla do poroty soutěže X Factor, i její podobně vytížený partner, bulharský tenista Grigor Dimitrov, se momentálně nacházejí v Itálii v malebné oblasti obce Portofino. Podívejte, jak si hrdličky dovolenou užívají...

Nicole vypadala jako vždy úchvatně, na sobě měla jen kalhoty s potiskem květů a listů sladěné s kaftanem stejného vzoru. Místo topu si vystačila s vrškem od bikin, a to i když po výletě lodí pokračovali do města, kde si zpěvačka v místním zlatnictví mohla vybrat nějaký pěkný šperk na památku. Pětadvacetiletý tenista, který je v žebříčku ATP aktuálně na 22. pozici, pak dostal za odměnu velkou pusu. S Dimitrovem začala Scherzinger randit po nějaké době od loňského rozchodu s šampiónem F1 Lewisem Hamiltonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám