Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australskou herečku Nicole Kidman (56) známe vždy pečlivě upravenou, a tak mnohé fanoušky zaskočila nejnovější fotografie na jejím instagramovém profilu, kde je zachycena u stolu s Lulu Wang. Ta je režisérkou nově připravovaného dramatického televizního seriálu Expats, v němž Nicole ztvárňuje hlavní roli.

Držitelka Oscara a Zlatého glóbu za psychologické drama Hodiny je na momentce, kterou najdete v galerii, uvolněná a přirozená a zřejmě bez make-upu. Má porcelánově hebkou pleť a úsměv na rtech, ale vypadá úplně jinak než například na dva týdny starých fotografiích z premiéry filmu Seveřan, kde jí dělal pyšný doprovod manžel Keith Urban (54).

Co se plastických operací a úprav zevnějšku týče, Nicole nikdy nepotvrdila, že by podstoupila nějaký zákrok. „Abych byla upřímná, jsem absolutně přirozená. Mažu se opalovacím krémem a nekouřím. Starám se o sebe. Jsem velmi pyšná, že to mohu říct,“ nechala se slyšet v roce 2007.

Později pro německý magazín TV Movie přiznala: „Zkusila jsem spoustu věcí, ale kromě sportu a zdravé výživy většina věcí moc nefunguje. Dokonce jsem vyzkoušela i botox, ale nelíbilo se mi, jak potom moje tvář vypadala. Už to nikdy nepodstoupím a teď už zase můžu normálně hýbat čelem,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám