Hlavní obsah
Článek

Reakce Nicole Kidman (56) na facku, kterou uštědřil na Oscarech Will Smith (55) Chrisi Rockovi, se stala okamžitě hitem internetu. Herečku, jež seděla v první řadě, zachytili fotografové přímo v momentě, kdy to mlasklo, a asi byste nenašli výstižnější výraz.

Nicole šok rozhodně neskrývala, v údivu jí úplně spadla čelist. Ostatně měli s manželem Keithem Urbanem prvotřídní výhled.

„Nicole Kidman by měli dát Oscara za nejlepší reakci,“ rozjely se okamžitě komentáře na Twitteru. „Nicole Kidman byla my všichni v tu chvíli,“ komentoval další.

Herečku později zachytili s palci nahoru v povzbudivém gestu, nebo jak spojila prsty do srdíčka. Není zatím jasné, na koho gestikulovala, jestli to byl Smith, jemuž fandila, Rock, kterého se chtěla zastat, nebo Jada Pinkett Smith (52), již chtěla povzbudit.

Rock, který vyhlašoval vítěze v kategorii dokument, si hned v úvodu své řeči rýpnul do manželky Willa Smithe: „Jado, nemůžu se dočkat, až vyjde G.I. Jane 2,“ řekl herečce, jež trpí alopecií a má proto holou hlavu.

Diváci v sále měli smíšené reakce, dokonce i Smith se v tu chvíli smál, zatímco jeho žena otráveně protočila oči. Na to konto Will vstal a šel kolegovi nafackovat. Všechny přítomné přešel smích.

„Neber si jméno mojí ženy do svý zas*aný huby,“ reagoval ještě Smith už z hlediště. Kolegovi pak větu zopakoval, když se bránil, že šlo o vtip.

Přítomní zůstali v němém úžasu. A není se ani čemu divit. Šlo pravděpodobně o největší skandál v historii udílení Cen Akademie, který bohužel zastínil i všechny vítěze, včetně Smithe samotného, jenž si později převzal svého prvního Oscara za hlavní roli ve filmu Král Richard.

Reklama

Další články

Načítám