Hlavní obsah
Článek

Rozhovor, který australská herečka Nicole Kidman (56) dělala s britským The Guardianem, se nenesl v duchu, ve který doufala. V interview promovala nový film, drama Being the Ricardos, řeč ale nečekaně přišla i na jejího exmanžela Toma Cruise (61).

Snímek vychází z příběhu herečky Lucille Ball, která byla mezi lety 1940-1960 ženou kubánsko-americké hvězdy Desiho Arnaze. Kidman v rozhovoru hovořila o jejich romantickém vztahu, který nefungoval, přesto byl velmi plodný.

„Film říká, že můžete mít mimořádný vztah, jehož pozůstatky tu zůstanou navždy. A to je úžasné. Nemůžete lidem nařídit, aby se chovali, jak vy chcete, a někdy se zamilujete do někoho, s nímž nakonec nestrávíte zbytek života. Myslím, že všechno spolu souvisí,“ uvedla herečka.

Novinářka Eva Wiseman se jí poté zeptala, zda je toto způsob, jakým smýšlí o svém exmanželovi. Kidman se zhrozila, že v žádném případě. „Bože, ne, absolutně ne. Upřímně, je to už tak dávno, že se to nedá srovnávat. Takže ne.“

Podle novinářky otázka herečku naštvala. „A byla bych ráda, abych takto nebyla zaškatulkovaná,“ upozornila ji Kidman. Také uvedla, že dotaz se jí zdál „téměř sexistický“. „Protože si nejsem jistá, zda by tohle někdo řekl muži.“

Kidman a Cruise byli manželé mezi lety 1990 a 2001, kdy požádali o rozvod s důvodem obligátních nepřekonatelných rozdílů. Adoptovali spolu dceru Isabellu a syna Connora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám