Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli může něžná blondýnka Nicole Kidman (56) působit nevinně, její filmový a seriálový repertoár čítá mnoho rolí, ve kterých odhodila svršky. Když to scénář vyžaduje, jde oscarová herečka klidně donaha.

Jedním z nejznámějších filmů, kde se předvedla v rouše Evině, je Spalující touha (1999), kde zazářila v hlavní roli s Tomem Cruisem (61). Snímek obsahuje prvky psychologického thrilleru a erotiky. Tou dobou byli Kidman a Cruise manželé, možná i proto ztratili ostych a intimní scény působí velmi věrohodně.

Z pozdějších rolí se svlékla například v seriálu Sedmilhářky, který se od roku 2017 vysílá dodnes. V něm blondýnka ukázala své pevné vnady i chvályhodnou figuru, kterou si udržuje South Beach dietou. Principem je odstranit chutě na sladké a nezdravé potraviny. Oproti jiným dietám se při této sice nepočítají kalorie ani velikosti porcí, ale z jídelníčku musíte vyřadit pečivo, rýži, těstoviny, a po prvních dvou týdnech i ovoce.

Zajímavostí je, že tuhle krásnou blondýnu by na svou sbírku motýlů nikdo nenalákal. Trpí totiž lepidopterofobií, přičemž z pohledu na motýly dostává záchvaty úzkosti a barevný okřídlený hmyz označuje za „něco děsivého“.

Podívejte se v galerii na odvážné scény, ve kterých se populární herečka svlékla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám