Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvláštní sezóna udílení uměleckých cen v online podobě pokračuje. V neděli proběhl sedmadvacátý ročník udílení cen Sdružení filmových a televizních herců. Na SAG Awards tak opět došlo k absenci klasického červeného koberce.

Naštěstí si některé dámy nenechaly upřít možnost vzít na sebe ty nejnovější kousky světových módních domů a i v domácím prostředí se za pomoci kadeřníků, vizážistů a stylistů ukázaly v tom nejlepším světle.

Svou nominaci za roli bluesové legendy Ma Rainey oslavila Viola Davis v na míru šitých neonových šatech Louis Vuitton. Jedovatě zbarvená róba byla dokonalým spojením futuristické citlivosti kreativního ředitele tohoto francouzského módního domu Nicolase Ghesquièra a opulentním stylem zlaté éry Hollywoodu.

Nová módní ikona Cynthia Erivo sáhla po umírněnější klasice v podobě korzetové róby v pudrové barvě od Alexandra McQueena.

Na zlatou éru filmových hvězd odkazovala také Kerry Washington v korálkových šatech a čelence značky Etro. Návratem do minulosti chtěla herečka navázat na roli plavkyně Esther Williams, která ve čtyřicátých letech nadchla lidi svými luxusními plavkami vykládanými blyštivými kameny a plaveckými čepicemi s drahokamy.

Jurnee Smollett zazářila v nádherně střižených šatech Zuhair Murad zvýrazňujících ženskost ozdobená šperky Bvlgari.

Emma Corrin, představitelka Lady Diany ze seriálu Koruna, se pro tento večer neoblékla jako princezna, ale naopak zaujala dekonstruovaným vzhledem modelu Prada.

V souladu se svým věkem se Glenn Close zahalila do plisované róby Oscar de la Renta, která vhodně zahalovala paže.

Nicole Kidman (56) vsadila na průhlednou korálkovou klasiku od Armani Privé a šperky Harry Winston.

Zosia Mamet vsadila na minimalismus od Miu Miu.

Ani tento večer se neobešel bez silného názoru: Jamie Chung měla kabelku odkazující na boj proti nenávisti vůči Asiatům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám