Hlavní obsah
Článek

Pokud si myslíte, že ženy po padesátce už nemohou být příliš sexy, dovolte nám, abychom vás vyvedli z omylu. Nejenže mohou, ale dokonce jsou. Důkazem je těchto pět slavných krásek, kterým padesát už sice bylo, ale zároveň mají sex-appealu na rozdávání. Podívejte se na fotky z jejich archivu!

Pamela Anderson

Přestože slavné prsatici Pamele Anderson (56) bylo dokonce 51, na její kráse se věk zatím nepodepisuje. Stále dráždí fanoušky odvážnými snímky a stále za ní pálí mladší muži. Jejím současným partnerem je francouzský fotbalista Adil Rami (32).

Salma Hayek

Těžko uvěřit, že populární herečka s mexickými kořeny Salma Hayek (57) už také patří mezi padesátnice. Především díky jejímu mladistvému vzhledu. Latinskoamerické geny mohou zřejmě i za její bezvadnou figuru, kterou se rozhodně nemusí bát ukázat v bikinách.

Nicole Kidman

Pokud máte pocit, že Nicole Kidman (56) za posledních dvacet let moc nezestárla, tak nejste jediní. Slavná herečka má i postavičku jako dvacítka a v bikinách je na ni rozhodně radost pohledět. Asi to australské slunce z její domoviny udělalo své.

Demi Moore

Jen těžko bychom hledali víc sexy padesátnici, než je herečka Demi Moore (61). U ní totiž opravdu věk nehraje žádnou roli. Na pláži byste si ji hravě spletli s jednou z jejích tří dcer. A to je v jejím věku opravdu úctyhodné.

Cindy Crawford

Pokud byste slavnou modelku Cindy Crawford (58) potkali na pláži, ani ve snu by vás nenapadlo, že je jí přes padesát. Důkazem, že je na ni opravdu pěkný pohled, je i její modelingová kariéra, která stále nevyhasla.

Reklama

Další články

Načítám