Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyžilá účastnice amerických reality show Angelique Morgan alias Frenchy (48) se konečně raduje! Milovnice plastických operací všeho druhu se po Big Brotherovi dočkala další velmi lákavé pracovní nabídky.

A to přímo ve městě neřesti, hříchu a hazardu Las Vegas. Frenchy se objevila jako host v tamější striptýzové show, kde naplno vynikly její exhibicionistické choutky. Nechvalně proslulá silikonka se snažila vypadat jako Nicole Kidman (56) ve slavném Moulin Rouge.

Ale moc se jí to nepodařilo. Plastiková nádhera vypadala spíše jako pouliční pracovnice z hodně nepovedeného filmu. Růžová strašilka si však splnila velký sen a je ráda za každou další podobnou nabídku.

Kromě Big Brothera se objevila i v reality show složené ze soutěžících, kteří si potrpí na plastické úpravy zevnějšku. V té samé show se společně s ní objevil i nechvalně známý „živý Ken“ Rodrigo Alves, jenž nedávno šokoval svým umělým zevnějškem v Praze, kde podstoupil další operaci.

Reklama

Další články

Načítám