Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) sbírá ceny za seriál Sedmilhářky, v němž ztvárnila jednu z hlavních rolí, Celeste, a také jej spoluprodukovala, a mezitím už natáčí další projekt. Zatímco v prvním zmíněném byla za krásnou, bohatou a udržovanou (a manželem týranou) ženu, ve vznikajícím filmu Destroyer vypadá na hony vzdáleně.

V Los Angeles fotografové možná chvilku váhali, kdo že je ta žena, která se soustředí na roli a kterou tak pečlivě hlídají, než přišli na odpověď. Ve volných džínách, košili a bundě, a hlavně s krátkou hnědou parukou na hlavě, byla Kidman skutečně na první pohled k nepoznání. Navíc to vypadá, že prošla i samoopalovací kúrou a pryč byla, alespoň na pár záběrů, její alabastrová pleť.

Ve filmu režisérky Karyn Kusamy hraje Kidman detektivku Erin Bell, jež se vypořádává s následky z nevydařené operace z minulosti. Sekundovat jí budou Tatiana Maslany, Toby Kebbel či Sebastian Stan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám