Hlavní obsah
Článek

Sama Nicole Kidman (56) jako důvod svého mladistvého vzhledu udává ochranné krémy proti slunečnímu záření, které jsou pro majitelku alabastrové pleti, jakou má ona, nezbytností, a také poctivou hydrataci pokožky. Co už nezmiňuje, jsou návštěvy plastického chirurga.

K žádnému prý totiž nechodí. Ale nechce se věřit, že by měla padesátiletá žena pleť vyhlazenou jen díky krémování. Zvlášť když její výraz mnohdy působí jako zakonzervovaný. Jako na fotkách, pořízených před pár dny v New Yorku. V minulosti Kidman přiznala botox, ale s tím, že jej vyzkoušela a dál v aplikacích nepokračuje.

Na její hlaďoučký obličej vsadila i značka Neutrogena ve své kampani na krém proti vráskám. K reklamě herečka mimo jiné řekla: „Maminka mě odmalička učila, abych si pleť chránila před sluncem. Postupem času jsem zjistila, že krémy proti slunci jsou jen částí vší té péče. A že pleť potřebuje mnoho pozornosti, jako ostatně zbytek vašeho těla, aby zůstala co nejzdravější.“ Že své pleti věnuje velkou pozornost, věříme. Ale že k tomu používá jen krémy... Posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám