Hlavní obsah
Článek

Ceremoniál, na němž byli již po 69. vyhlášeni držitelé televizních cen Emmy, byl pro Nicole Kidman (56) přelomovým momentem. Slavná zrzka svou sbírku rozšířila o další trofej a samou radostí se kromě manžela vrhla i na kolegu ze série Sedmilhářky.

Nicole zvítězila v nejostřeji sledované kategorii a odnesla si Emmy za nejlepší ženský herecký výkon v televizní sérii či filmu. Konkurence zde byla více než silná. Kidman nakonec porazila nejen kamarádku ze Sedmilhářek Reese Witherspoon (48), ale i hollywoodské legendy Susan Sarandon (77) a Jessicu Lange ze série Feud.

Sedmilhářky kromě ní přinesly cenu i Lauře Dern a Alexanderu Skarsgardovi za vedlejší role. Nicole Kidman měla velkou radost především z úspěchu svého kolegy, jehož spontánně políbila na rty. Aby její manžel, country zpěvák Keith Urban, náhodou nežárlil, vynahradila mu intimnosti před fotografy.

Herečka už má ve své sbírce Oscara, Zlatý glóbus, Cenu BAFTA i Stříbrného medvěda z Berlinale za ztvárnění spisovatelky Virginie Woolfové v dramatu Hodiny. Sedmilhářky jí zajistily Emmy nejen za herecký výkon, ale také za spoluúčast na produkci televizní série, která je adaptací knihy od autorky Liane Moriarty.

Reklama

Další články

Načítám