Hlavní obsah
Článek

Odvaha slavné Australance nechybí. Nicole Kidman (56) neměla se svlékáním před kamerou nikdy problém a nejinak je tomu těsně před padesátkou, kdy natočila další pořádně odvážné scény.

Diváci si obnaženou rusovlásku zajisté pamatují z filmu Eyes Wide Shut, kde měla intimní záběry se svým exmanželem Tomem Cruisem (61). Toho už vyměnila za country zpěváka Keitha Urbana, s nímž si pořídila dvě dcery. I jako zralá čtyřicátnice má ovšem co nabídnout, což předvedla v seriálu Sedmilhářky.

Nicole Kidman se nemusí obávat, že by ji v Hollywoodu vystřídala mladší konkurence. Letos byla nominována na Oscara za vedlejší roli ve filmu Lion a o pozornost si také říká v novém seriálu Sedmilhářky, v němž hraje stejně jako Reese Witherspoon (48) na první pohled dokonalou matku, jejíž domácnost však není zdaleka tak bezproblémová, jak se může zdát.

Australská herečka má v seriálu podstatně odvážnější roli než její blonďatá kolegyně. Už v druhé epizodě ukázala prsa a před kamerou předvedla dokonce i sebeuspokojování.

Reklama

Další články

Načítám