Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Reese Witherspoon (48) a Nicole Kidman (56) v seriálu Sedmilhářky zúročily své bohaté mateřské zkušenosti. Na společných fotkách však herecké hvězdy kvůli výraznému výškovému rozdílu působí, jako kdyby je od sebe dělila celá generace.

Hvězda komedie Pravá blondýnka už má sedmnáctiletou dceru Avu, ale díky drobné postavě stále vypadá jako holčička. Mladistvý vzhled Reese ještě více vynikl vedle Nicole Kidman. Ta sice krůček před padesátkou vypadá skvěle, ale mladší kolegyni by mohla hrát matku. Zatímco křehká blondýnka vyrostla do výšky pouhých 156 centimetrů, její seriálová kolegyně je o 24 centimetrů vyšší a dosahuje tak parametrů topmodelek.

Herečky během propagace seriálu Sedmilhářky vypadaly komicky. Kolegyně, které jsou v soukromí dobrými kamarádkami, jsou sice odlišného vzrůstu, ale obě před kamerami předvádějí srovnatelně kvalitní výkon. Ne náhodou má každá z nich ve své sbírce Oscara.

V novém seriálu, který bývá označován jako nové Zoufalé manželky, Reese a Nicole hrají matky, které jsou zapleteny do vraždy na benefiční akci školy, již navštěvují jejich děti. Witherspoon ztvárnila postavu, kterou manžel nahradil mladší milenkou v podání osmadvacetileté Zoe Kravitz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám