Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příroda sice k Nicole Kidman (56) příliš štědrá nebyla, australská herečka s postavou topmodelky se však při výběru oblečení nenechá omezovat. Na udílení cen BAFTA překvapila odvážně odhaleným hrudníkem.

Nicole na červeném koberci zdůraznila svou štíhlou postavu v dokonale padnoucích šatech s výrazným dekoltem. Její dvě dcerky ovšem z výběru róby moc nadšené nebyly. „Prý je to příliš odvážné, podle nich bych v tomhle vůbec neměla chodit ven. Prý jsou to „neslušné“ šaty. Mnohem raději by svou maminku viděly jako pohádkovou vílu nebo princeznu,“ pobavila herečka novináře na červeném koberci kritikou osmileté Sunday a šestileté Faith, jež má s country hudebníkem Keithem Urbanem.

Australská kráska, která v poslední době změnila zrzavou barvu vlasů za blond, měla šanci na cenu BAFTA za vedlejší roli ve filmu Lion. Na ceremoniálu však místo ní dle očekávání bodovala Afroameričanka Viola Davis s dramatem Fences.

Samotná Nicole sice v Londýně neuspěla, během galavečera ale měla dva důvody k radosti. Lion získal cenu za nejlepší adaptovaný scénář a za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli, který předvedl Dev Patel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám