Hlavní obsah
Článek

Být adoptivním potomkem svého času nejsledovanějšího hereckého páru není automaticky předpokladem k úspěchu ve stejné branži. Bella Cruise se od svých rodičů drží stranou a v Londýně raději vyhlíží kapesní příšerku Pikachu a její kámoše.

Tom Cruise (61) a Nicole Kidman (56) se biologickou cestou dětí nedočkali a adoptovali syna Connora a dceru Bellu. Po rozvodu si pořídili vlastní potomky s dalšími partnery, ale na své starší pochopitelně nezanevřeli. Bella i Connor mají sice možnost těžit z popularity svých rodičů, ale ani jeden z nich o slávu nestojí.

Třiadvacetiletá dcera frajera z akční série Mission: Impossible a držitelky Oscara za hlavní roli v dramatu Hodiny zvolila dráhu kadeřnice a žije v Londýně, kde se loni bez účasti svých rodičů provdala za Maxe Parkera.

Nenápadný pár by mohl mít díky rodinným vazbám Belly přístup na slavnostní premiéry a VIP večírky, ale manželům stačí ke spokojenosti davová zábava. Bella a Max vyrazili do ulic na lov pokémonů. Pikachu by pro ně nejspíš byl lepším úlovkem, než kdyby narazili na Toma s Nicole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám