Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lise Marie Presley (53) štěstí v lásce prostě nepřeje. Ani její čtvrté manželství s kytaristou Michaelem Lockwoodem neklaplo, o rozvod požádala v roce 2016, Lockwood se však rozvést odmítá. Nyní proto požádala soud, aby jejich svazek oficiálně rozdělil.

V dokumentech, které zveřejnilo TMZ, Lisa Marie žádá o ukončení manželství. Pokud jí soud vyhoví, budou legálně uznáni svobodnými. Zpěvačka by se prý ráda posunula a uzavřela tuto nešťastnou životní kapitolu. Za Lockwooda se provdala v roce 2006 a mají spolu dvojčata Finley a Harper (12).

V listopadu proběhl také soud ohledně opatrovnictví děvčat. Hudebník nařkl odloučenou manželku, která je přívrženkyní scientologie, že s pomocí své víry vráží klín mezi něj a jejich dcery. Také uvedl, že by ji nedávná smrt jejího syna Benjamina Keougha (†27) mohla opět dohnat k drogám. Dcery mají od konce loňského roku ve střídavé péči.

Dcera Elvise Presleyho má za sebou celkem čtyři neúspěšná manželství. Za zpěváka Dannyho Keougha byla vdaná šest let a měli spolu dceru Riley (31) a zesnulého Benjamina. 20 dní po rozvodu s Keoughem se provdala za Michaela Jacksona (†50), rozvedli se o dva roky později. Její manželství s Nicolasem Cagem (60), jenž se nedávno oženil popáté, trvalo 100 dní, než herec podal žádost o rozvod. Oficiálně byli svoji v letech 2002 až 2004.

Presley přiznala závislost na lécích na bolest, která u ní propukla po porodu dvojčat. Snažila se ji tajit, léčit se však začala až po rozchodu s Lockwoodem. Minimálně tři roky je prý čistá. Závislost na lécích hrála velkou roli v jejím životě. Propadl jí jak její otec Elvis, tak bývalý manžel Michael Jackson.

Před sedmi měsíci její jediný syn spáchal sebevraždu, střelil se do hlavy. Zpěvačku jeho smrt zdrtila. Benjamin se vzhledově velmi podobal jejímu otci, dokonce se s ním kvůli tomu fanoušci často fotili.

Reklama

Další články

Načítám