Hlavní obsah
Článek

Možná byste čekali, že se oblíbená česká herečka Dana Morávková (52) a její manžel hudebník Petr Malásek (59) v létě oddávají luxusním hotelům, nekonečným plážím a drahým večeřím. Opak je ale pravdou! Nejen, že si rodinka vyrazila na kola do Rakouska, kam jezdí pravidelně už roky, ale manželé dokonce navštívili Dánsko, které celé procestovali.

"Byli jsme tradičně na kolech v Rakousku. Už jsme tam byli pojedenácté, dokonce ve stejném pokoji," prozradil Super.cz známý český skladatel. "Teď jsme měli se ženou takovej čundr po Dánsku, což bylo úplně nádherný. V Dánsku jsou totiž nejšťastnější lidi, tak jsme se rozhodli, že to tam pojedeme zkontrolovat a je to tak," říká s úsměvem Petr Malásek.

Dánsko projeli křížem krážem a bydlení vždy hledali na poslední chvíli. "Projeli jsme Dánsko od východu na západ a od severu na jih a byli jsme tam úplně šťastní," říká a pochvaluje si povahu Dánů, kteří manželskou dvojici opravdu okouzlili. "Tam se všichni usmívaj. Když někoho potkáte, tak se na vás usměje a pozdraví, ať jste kdekoliv a člověk se tam opravdu cítí strašně příjemně," libuje si.

Sám skladatel říká, že Dánové mají na severu drsné životní podmínky, a proto si život už nechtějí více komplikovat tím, že by se mezi sebou hádali, a tak se usmívají. Stejně tak to praktikuje i on ve svém manželství. "Usmíváme se, jak to jde," dodal Malásek.

Reklama

Další články

Načítám