Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Moderátorka oblíbené soutěže Peče celá země Tereza Bebarová (48) prožívá velkou životní událost. Se svým partnerem Ivanem Kotmelem oslavili 30. výročí vztahu. Svoji zatím nejsou, ale v partnerství jim to evidentně klape jako hodinky. Tereza prozradila rady, jak si vybudovat zdravý vztah.

"Lidi se často diví, že jsme spolu tak dlouho a ptají se: 'Máte na to recept?' Nemáme," prozradila herečka a dabérka. Ovšem několik roky prověřených tipů přeci jen prozradila.

"Navzájem se dostatečně proklepněte, ať víte, s kým máte tu čest. Je jedno hezké ruské přísloví, že partneři spolu mají pojíst tři kopky soli, a když to zvládnou, měl by vztah vydržet v časech dobrých i zlých," napsala.

Zmínila i fakt, že vztah je volba, že si partneři nelžou, smějí se spolu a mají společné zájmy. "Nikdo nikoho nenutí, nevydírá, nedrží." Do výčtu uvedla i to, že když má spolu dvojice děti, i to je velký závazek, a že i krize může být ku prospěchu. "Krize nebo hádka může být i cestou k pevnějšímu vztahu a lepší komunikaci," míní oblíbená česká herečka.

Žádné velké oslavy dvojice neplánuje, spolu je jim dobře pořád. "My obrazně slavíme pořád, i když zrovna výročí nemáme," prozradila Super.cz Bebarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám