Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Herec Marek Taclík (50) si letošní léto moc neužije. Má jedno natáčení za druhým a zasloužená dovolená ho v dohledné době nečeká. "Původně jsem měl plány na léto, že jsem chtěl jet s dětma k moři, ale nakonec budou jenom pracovní," prozradil Super.cz oblíbený herec.

Sám herec na otázku, kdy si odpočine, nevěděl, co říct. "Výborná otázka, to bych taky rád věděl. Ale tak až to všechno dotočím... tak v zimě?" Hvězda seriálu ZOO přiznává, že není nijak náročná, a po žádné vysněné exotické destinaci přímo netouží. Ke štěstí mu stačí volný čas a chvíle v sauně. "Nemám vysněnou destinaci. Já sním o tom, že budu mít volno. Mně stačí, když si občas zajdu do sauny, a to je moje takový jediný volno. Určitě bych se chtěl vrátit do Thajska, kde jsme byli se ženou, když jsme neměli děti," zavzpomínal Marek Taclík.

Na otázku, zda neplánuje dovolenou pouze s milovanou ženou bez dětí, odpověděl smíchem. "Tak to je hodně vysněný! Doufám, že k tomu někdy dojde," rozesmál se herec a je jasné, že kvůli dětem na sebe moc času s manželkou nemají. Prásknul rovněž, že ani hlídání u nich doma moc nefunguje.

"Děti sami o sobě, páč jsou jim dva a čtyři, tak ty neplánujou zatím, ty žijí jenom teď a tady, což je asi správně. Nechci se mojí maminky ani tchyně nijak dotknout, ale ony se s tím hlídáním nepřetrhnou a děti jsou ještě malinký. Ale asi si je vezmou na chvilku, doufám," uzavřel herec, který přišel podpořit charitativní křest brýlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám