Hlavní obsah
Článek

Minulý ročník zmeškala kvůli protikoronavirovým opatřením, a tak se Nicki Minaj (41) letos vrátila do Metropolitního muzea umění v New Yorku, jež hostilo pompézní akci Met Gala, s velkou parádou.

Oblékla tylový model Burberry s volány a peříčky, který jí byl ovšem oblasti dekoltu malý. Ohromné poprsí z výstřihu přetékalo tolik, že by nic netušící pozorovatel klidně mohl mít tendence ho chytat. A strachovala se o něj i sama rapperka.

„Jediné, co jsem neplánovala, je, že mi z toho lezou prsa. Udělali mi košíčky o číslo menší, než je moje velikost,“ svěřila se přímo na červeném koberci. „Tak si ty ko*y užijte, protože je už nikdy takhle neuvidíte,“ vzkázala pak laškovně.

Pod šaty oblékla kožené kalhoty všité do kozaček a vše doplnila kšiltovkou ve stejném stylu. Šlo tedy o opravdu povedený návrat.

Naposledy Nicki vyrazila na akci v roce 2019, loňský ročník vynechala kvůli nutnosti vakcíny proti koronaviru. O tom lamentovala i na Twitteru, jak je známo Minaj je, nebo aspoň bývala, zarytou antivaxerkou.

Letos už ale restrikce neplatí, a tak si akci jednoduše nemohla nechat ujít. A ještě že tak, ostatně sami se přesvědčte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám