Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapperka Nicki Minaj (41) se nedávno nechala slyšet, že končí hudební kariéru, aby mohla založit rodinu. Nicki, která dnes slaví 37. narozeniny, se letos provdala za bývalého kriminálníka Kennetha Pettyho a netajila se ani tím, že by hned po svatbě chtěla začít pracovat na miminku.

Minaj, vlastním jménem Onika Tanya Maraj, vydala v loňském roce album Queen, ale bohužel o ní bylo víc slyšet v souvislosti s hejty, kterými častovala snad všechny okolo. Ostře sledované byly jejich slovní přestřelky s rapperkou Cardi B, ale i komentáře na adresu rappera Travise Scotta a jeho alba Astroworld. To převálcovalo desku Minaj a stalo se jedničkou v žebříčcích, což se rapperce nelíbilo a nařkla Scotta, že ji porazil jen kvůli tomu, že mu s promem pomohla partnerka Kylie Jenner.

Narážky, kterými si často chtěla získat pozornost před vydáním nového klipu nebo rozhovoru, ale fanoušky omrzely. Letos už se také tolik neprojevovala a odebrala se spíš do ústraní. Pozornost vzbudily až informace o vztahu a následném sňatku s registrovaným sexuálním deviantem.

Nicki se však stále může pyšnit pořádnými umělými křivkami, které se za poslední léta snad ještě zvětšily. Proslavily ji už v klipu Anaconda v roce 2014. Pokochat se jimi můžete v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám