Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) předvedla své chirurgicky upravené přednosti na snímku s partnerem Kennethem Pettym. Ten sdílela na Instagramu a svým poprsím, a především obří zadnicí, Pettyho úplně zastínila. Bývalý trestanec dokonce vypadal o dost menší než sama raperka.

Na jiném snímku svou lásku při pózování ještě zasedla. Minaj se nechala nedávno slyšet, že si s Pettym už stihli vyřídit oddací listy a velkou svatbu se vší parádou plánují na později.

„Svatba bude později. Vdanou paní budu ještě před vydáním nového alba, ale svatba bude po něm,“ svěřila se ve své show Queen Radio na rádiu Beats 1. „Jsem moc šťastná, můj miláček mě činí opravdu velmi šťastnou.“ tokala nadšeně.

S Pettym se zná raperka řadu let, ale dohromady se dali v loňském roce. Krátce nato vyšlo najevo, že jde o registrovaného sexuálního delikventa, který má na triku celkem 12 nebezpečných zločinů, včetně pokusu o znásilnění 16leté dívky v roce 1994, za které si odseděl tři roky ve vězení.

Kromě toho si odseděl sedm let za vraždu prvního stupně, ale i tak ho Minaj, rozená Onika Maraj, zarytě brání, a dokonce si na Twitteru už změnila přezdívku na Mrs. Petty. Doufejme, že svých rozhodnutí nebude později litovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám