Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy často sdílejí na sociálních sítích fotky z fittingů, když si zkouší šaty slavných návrhářů na prestižní akce nebo vystoupení. Dělá to například i Kim Kardashian, která jako by ve své šatně žila. Někdo ji ale přeci jenom dokázal překonat. Nicki Minaj (41) se sledujícím na Instagramu předvedla nahoře bez a bradavky zakryla pouze rukou.

Vypadá to, že nový partner jí dodal k dobrému psychickému rozpoložení také trochu odvahy. „Mám se nejlépe, jak mohu. Myslím, že to, jakými lidmi se obklopujete a kdo je ve vašem životě, má velký vliv na to, jak se cítíte,“ svěřila se v dalším díle svého podcastu Queen Radio.

Dodala také, že ji její partner dělá šťastnou, protože se znají od 14 let. Kenneth Perry je registrovaný jako sexuální delikvent a má za sebou spoustu problémů se zákonem. Pro Nicki však, zdá se, je tím panem pravým. V podcastu Nicki také na okamžik zažertovala, že je těhotná. To je totiž přesně to, na co fanoušci čekají. Ale i když je raperka ve vztahu spokojená, na miminko si musíme ještě chvíli počkat. Jak je vidět i na peprném snímku, těhotná zatím asi nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám