Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Raperku Nicki Minaj (41) si všichni spojují především s pověstným obřím pozadím. Na svých sociálních sítích však dokazuje, že je majitelkou nejen skvostné zadnice, ale také bujného poprsí. To nedávno vystavila v sérii žhavých fotek a tentokrát si i „horňáci“ přišli na své.

Minaj vydala nové album Queen jen před dvěma týdny, a to se okamžitě dostalo na druhou příčku v hitparádě Billaboard 200. Ačkoliv je druhé místo obrovským úspěchem, raperka sama s ním nebyla příliš spokojená. První příčku jí totiž vyfoukl raper Travis Scott, který vydal nové album Astroworld zhruba ve stejnou dobu a s propagací mu tak trochu pomáhala matka jeho dcery Stormi Kylie Jenner (26). Ta svého partnera samozřejmě podpořila na sociálních sítích a jak je známo, jen na Instagramu má Kylie zhruba 114 miliónů sledujících.

Právě to se Nicki nelíbilo a dala to na svých sociálních sítích patřičně najevo. „Vložila jsem krev, pot a slzy do tohoto alba, jenom proto, aby Kylie nalákala fanoušky na Travisovo album. To je opravdu k smíchu. Všichni vědí, že první příčka patří mně,“ rozlítila se Minaj na svém Twitteru.

Později v jednom z rádiových rozhovorů vše uvedla na pravou míru a ujistila fanoušky, že Kylie i přesto miluje a o žádnou válku mezi nimi nejde. Dokonce zdůraznila, že je velkou kamarádkou s Kyliinou starší sestrou Kim Kardashian (43) a na tom se podle ní nic nezmění.

Reklama

Další články

Načítám