Hlavní obsah
Článek

Čím méně Beyoncé (35) své sexy tělíčko zahalí, tím většího efektu dosáhne. Na galavečeru v New Yorku se předvedla v šatech, které na první pohled působily velmi odvážně, ale přesto v nich neukázala více, než bylo nutné.

Účast na charitativním koncertu Tidal X 1015 byl pro Beyoncé velkou výzvou. K účinkujícím totiž patřila i její kolegyně Nicki Minaj (41), u níž se předem očekávalo, že přijde v něčem peprném. Žensky tvarovaná zpěvačka totiž své oblé tvary vystavuje zásadně v průsvitných a síťovaných materiálech.

Beyoncé nezklamala a na večer plný hudebních hvězd dorazila v outfitu, který působil dráždivě, ale přitom nešlo o žádný lascivní kousek. Zatímco Rihanna nemá problém ukázat bradavky, Beyoncé má hranici vyzývavosti nastavenou jinak. Zpěvačka je toho názoru, že některé partie smí vidět jen její manžel Jay-Z.

Součástí charitativního večera nebyla jen promenáda v odvážných šatech, ale také vystoupení. Beyoncé byla na pódiu v takové ráži, že si z ucha strhla náušnici. Navzdory zranění však své vystoupení odehrála až do konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám