Hlavní obsah
Článek

Zorientovat se v potomstvu Nicka Cannona (43) je opravdu výzva. Moderátor překvapil oznámením o narození devátého potomka, zatímco desátý s jedenáctým jsou na cestě. Ano, čtete správně. Exmanžel Mariah Carey zkrátka miluje plodit a rozhodně neholduje monogamii.

Aktuální přírůstek má s modelkou LaNishou Cole. Na Instagramu se pochlubil fotkou z porodnice s tím, že se mu narodila holčička Onyx Ice Cole Cannon.

Před pár týdny Cannon přitom oznámil, že čeká v pořadí 11. dítě, tentokrát s modelkou Brittany Bell. Mezitím také v říjnu očekává příchod 10. dítěte s Abby De La Rosou. V červenci se mu pak narodil 8. potomek, chlapec, tentokrát s Bre Tiesi. Ještě se neztrácíte? Tak držte krok, protože tím výpis potomstva nekončí.

Že čeká 8. dítě, vyšlo najevo v době, kdy moderátor ještě oplakával úmrtí pětiměsíčního syna Zena, který zemřel na nádor na mozku. Toho měl s modelkou Alyssou Scott. S aktuálně rovněž těhotnou DJkou Abby De La Rosou má pak dvojčata, syny Zilliona a Ziona, kteří v půlce června oslavili rok.

Dále má Nick dceru Powerful Queen (19 měsíců) a syna Goldena (5) s Brittany Bell, která je s ním aktuálně také těhotná. A v neposlední řadě dvojčata Moroccana a Monroe (11) s exmanželkou Mariah Carey.

Nick je zkrátka vytížený muž, ale nemylte se, zvládá zajistit a důstojně pečovat o všechny ratolesti. Tedy alespoň dle slov jejich maminek, které na Cannona pějí jen samou chválu. To se ovšem nedá říct o internetových trollech, kteří si Nicka za jeho bezostyšné rozsévání semene dobírají. A zjevně bohužel nejen jeho.

Těm dokonce moderátor poslal u příležitosti narození Onyx vzkaz. „Mě jen tak něco nerozhodí a jsem velmi transparentní, ale ne každý v mé rodině to má stejně. Proto se modlím a žádám každého, aby cílil kritiku a svůj cynismus na mě, a ne na milující a úžasné matky mých dětí,“ požádal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám