Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdálo se, že rozchod Nely Slovákové (34) s hokejistou Lukášem Kozákem přišel ze dne na den, když ji partner nedostatečně podpořil při hledání zatoulané fenky Lotty. Nela se nechala unést emocemi a s přítelem, s nímž žije pět let, se rozešla. Nevydrželo jí to ale dlouho a nyní už jsou zase spolu. Před pár dny se Nela vyhřívala pro změnu na Mallorce, kde se předvedla v černých bikinách, které pořádně zdůraznily její přednosti!

Na ostrově si užívala tepla a opalování a u toho si fotila sexy fotky: „Alespoň jednou v životě mám na chvilku nohy dlouhé jako Andrea Verešová!“ Popsala blondýna své pocity ve Španělsku.

A právě fotka v černých bikinách vzbudila velké emoce u lidí, kteří začali spekulovat, zdali bývalá účastnice Hotelu Paradise nemá nabušenější dekolt než předtím. Nela se k těmto otázkám zatím nevyjádřila.

Slováková je ale šťastná, že má zpět především svou fenku Lotty, která se po zaběhnutí v průběhu předešlé dovolené naštěstí našla a tím Slovákové spadl obrovský kámen ze srdce: „Nechtěla jsem tě přesně proto, že kdybys jednou odešla, umřu bolestí a dnes jsi mi malém odešla,“ okomentovala nepříjemnou situaci Nela Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám