Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) vyrazila se svým partnerem za romantikou do Chorvatska. Po několika měsících stresů a problémů s prodejem roušek si dopřáli odpočinkovou dovolenou, kde čerpají síly a utužují vztah.

Zamilovaný páreček se pochlubil společnými fotkami, na kterých to mezi nimi pěkně jiskří. Na fotce v hotelovém bazénu vytasili svá vysportovaná těla a zvěčnili se při líbačce.

Slovákovi Lukášovi dopomohla k břišnímu pekáči dennodenní dřina na ledové ploše a v posilovně. Nela se sice živí jako podnikatelka, ale jakožto partnerka sportovce si na pohyb také najde čas. Po koronavirové pauze opět nastolila tvrdý tréninkový režim, aby pár kilo zhubla.

Blondýnka se nyní může pyšnit nejen svým opěvovaným zadečkem, ale i pevným bříškem. Pozornost okolí jistě přitahuje i svým bujným hrudníkem, ke kterému si dopomohla plastikou. V minulosti se netajila tím, že na umělé vnady padla část její výhry z reality show Hotel Paradise, který televize odvysílala v roce 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám