Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) se po několika letech vrátila zpět ke svému nelichotivému komentáři na konto Ewy Farne (30).

Vítězka reality show Hotel Paradise, která se v současné době živí především jako podnikatelka, se tehdy drsně rozepsala o zpěvačce, která byla tou dobou porotkyní SuperStar. Drsnými slovy Nela rozhodně nešetřila.

„Z malinkatýho, skromnýho a roztomilýho dítěte vyrostla v něco odpornýho, nevkusnýho, tlustýho, hnusnýho, namyšlenýho, arogantního a naprosto idiotskýho," napsala tehdy na svém facebookovém profilu.

I když od té doby uplynulo mnoho let, někteří na Nelina ostrá slova nezapomněli a její kritizování zpěvačky se na internetu začalo řešit znovu. To zaregistrovala i sama brněnská podnikatelka, která se za svůj hrubý komentář po sedmi letech veřejně omluvila.

„Zapomněla bych zmínit moje vyjádření z roku 2013 směrem na Ewu Farnou, kde jsem se o ní nevybíravě vyjádřila, vzhledem k tomu, že jsme spolu měly tenkrát nějaký spor. Tímto se jí omlouvám, protože moje vyjádření bylo hloupé, mladistvé a nevybíravé, ale mám pocit, že teď je rok 2020, že někdo zaspal z roku 2013,“ řekla vítězka reality show ve videu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám