Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je letitou kamarádkou Nely Slovákové (34). Ta je nyní médii a na sociálních sítích pranýřována za své podnikání s rouškami během karantény a za to, že tvrdila, že její roušky jsou účinnější než ty, které si lidé šijí z bavlny sami doma. Certifikáty, které měly účinnost potvrdit ovšem nebyly průkazné a Univerzita, která je měla vytvořit, se od nich distancovala.

Co na to říká její kamarádka Eva Decastelo? "Nela má obchodní čuch, vycítila příležitost, ale uchopila ji špatným směrem," řekla Eva.

Sama roušky lidem, kteří je potřebují, věnuje. "Všichni jsme dospělí a chováme se podle toho, jak cítíme, že bychom se měli chovat. Já kupuju materiály na roušky ze svých peněz, roušky rozvážím zadarmo. Nela je jiná, je obchodnice. Já bych tímto směrem nešla. Ale já nežiju její život. Já se musím prát s tím, co dělám já sama," dodala v živém vysílání na sociální síti.

Co by kamarádce poradila? "Podle mě by bylo nejrozumnější udělat veřejnou omluvu, říct, že to nezvládla, vrátit peníze a zároveň podpořit nějakou charitu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám